Burp Suite User Forum

Login to post

solved lab is showing not solved

mohd | Last updated: May 30, 2020 11:35AM UTC

i've succesfully sovled the lab Method-based access control can be circumvented but it shows that i dint solve it when i am redirected to the homepage

mdalag | Last updated: May 30, 2020 11:50AM UTC

Same with my "Username enumeration via subtly different responses" lab. It is marked as solved when I try to access the lab again, but in my account it is shown as "Not solved"

Zill | Last updated: May 30, 2020 01:12PM UTC

Same issue experienced while solving sql injection labs!

Emirhan | Last updated: May 30, 2020 01:14PM UTC

Yes, same with me

Emirhan | Last updated: May 30, 2020 01:14PM UTC

Yes, same with me

Christophe | Last updated: May 30, 2020 07:32PM UTC

Confirmed for the DOM XSS challenges

travis | Last updated: May 30, 2020 10:17PM UTC

Confirmed for the Directory traversal parts.

travis | Last updated: May 30, 2020 10:17PM UTC

Confirmed for the Directory traversal parts.

Jhackers | Last updated: May 31, 2020 11:11AM UTC

All for me. I have burp professional on my pc and I use it for work. I want to know why when I complete the labs they don't result as "completed" but always as "not completed".

Abtin | Last updated: May 31, 2020 01:18PM UTC

It seems that all the Lab problems remain "not solved" since two days ago.

Abtin | Last updated: May 31, 2020 01:18PM UTC

It seems that all the Lab problems remain "not solved" since two days ago.

Nicki | Last updated: May 31, 2020 09:03PM UTC

I have the same problem

Nicki | Last updated: May 31, 2020 09:30PM UTC

Has anyone reported the issue already ?

Raul | Last updated: May 31, 2020 09:59PM UTC

Same here. https://portswigger.net/web-security/cross-site-scripting/reflected/lab-html-context-nothing-encoded https://portswigger.net/web-security/cross-site-scripting/stored/lab-html-context-nothing-encoded

Liam, PortSwigger Agent | Last updated: Jun 01, 2020 07:30AM UTC

Thanks for letting us know. We're currently investigating this issue. We'll release a fix ASAP. Please let us know if you need any further assistance.

Liam, PortSwigger Agent | Last updated: Jun 01, 2020 12:10PM UTC

This issue should now be resolved. Labs will be marked as successfully completed from now on. Apologies for the inconvenience caused.

Mohammad | Last updated: Jun 24, 2020 06:07PM UTC

Hi Team, Even after completing " Username enumeration via response timing " lab, it is showing as not solved. And also i have completed 3 labs , but in level progress it is showing only 2 of 35. Need your help to get this resolved. Thanks and Regards, Haneef

Liam, PortSwigger Agent | Last updated: Jun 25, 2020 12:29PM UTC

The lab is completing and showing as solved in our testing. Is the issue persisting? Have you completed the lab again?

ersin | Last updated: Jul 19, 2020 10:41AM UTC

1 at xss laboratories. he does not show it as resolved after the question.

Liam, PortSwigger Agent | Last updated: Jul 20, 2020 08:16AM UTC

The lab is completing and showing as solved in our testing. Is the issue persisting? Have you completed the lab again?

Abishekraghav | Last updated: Sep 01, 2020 09:05PM UTC

2FA broken logic I have brute forced for more than 5n times but get the otp. Its not easy to brute force 1000*1000 combination

Abishekraghav | Last updated: Sep 01, 2020 09:05PM UTC

2FA broken logic I have brute forced for more than 5n times but get the otp. Its not easy to brute force 1000*1000 combination

Riyazi | Last updated: Sep 06, 2020 08:47AM UTC

"Stored XSS into onclick event with angle brackets and double quotes HTML-encoded and single quotes and backslash escaped" not being delcared as solved yet its done and i get a popup when i click the username

Liam, PortSwigger Agent | Last updated: Sep 07, 2020 01:15PM UTC

The lab is passing in our testing. Are you still having an issue?

You need to Log in to post a reply. Or register here, for free.