Burp Suite User Forum

Login to post

Scanner Options not saved in project file

PG | Last updated: Jul 18, 2016 02:02PM UTC

Apologize for the double post. I saw someone with a similar issue and posted on that, but I'm not sure if that was the proper way to do this or if I should start a new thread. Please correct me where I'm wrong and delete any post that is wrong. When I start a new project, I select a file to save it to disk (New project on disk) and then I have a default configuration file that has Active Scanner Optimization set to "Normal" and I confirm it is set. At the end of the day, I close Burp. The next day when I start Burp back up, I chose to open an existing project and I select the file I started for the test. Then on the next screen, I select to load the configuration file that goes with that project. When I go to lock at Scanner Optimization is set to "Fast". I'm positive I never changed it back to fast and this has been happening every day since I started using the 1.7.03 version. Is this behavior expected or what am I doing wrong? Thank you.

PortSwigger Agent | Last updated: Jul 18, 2016 02:22PM UTC

Many thanks - we've reproduced this problem and are looking into the cause. We'll aim to get it fixed in the next minor update.

PortSwigger Agent | Last updated: Jul 27, 2016 08:56AM UTC

Just to let you know that we've fixed this issue in the 1.7.04 release. Thanks again for your feedback, and let us know if you identify any other problems.

Burp User | Last updated: Jul 27, 2016 01:21PM UTC

Thank you for the fix. I tested it this morning and version 1.7.04 does indeed resolve the issue. Thanks again.

You need to Log in to post a reply. Or register here, for free.