Burp Suite User Forum

Login to post

Lab Not Responding

Ali | Last updated: May 27, 2020 02:20PM UTC

Http Request muggling Lab 2 reeturns error when ent the smuggling request. The Response is: HTTP/1.1 400 Bad Request Content-Type: application/json; charset=utf-8 X-Content-Type-Options: nosniff Connection: close Content-Length: 38 {"error":"Read timeout after 10000ms"} My Request was: POST / HTTP/1.1 Host: ac6d1fc91e74b3a4808926fc009c005a.web-security-academy.net Content-Type: application/x-www-form-urlencoded Content-length: 4 Transfer-Encoding: chunked 5c GPOST / HTTP/1.1 Content-Type: application/x-www-form-urlencoded Content-Length: 15 x=1 0 Regards // Ali

Ali | Last updated: May 27, 2020 02:24PM UTC

The Lab is TE.CL Lab

Uthman, PortSwigger Agent | Last updated: May 27, 2020 02:47PM UTC

Can you wait 15 minutes for the lab to reset and try again?

Ali | Last updated: May 27, 2020 03:05PM UTC

I tried yesterday and I then tried today situation is still the same

Uthman, PortSwigger Agent | Last updated: May 27, 2020 03:21PM UTC

Try adding 2 newlines to the end of your request, and disable Update Content-Length in the Repeater options (on the menu bar at the top)

Ali | Last updated: May 27, 2020 03:42PM UTC

Thanks it worked this time after adding 2 new lines

Vasu | Last updated: Aug 11, 2020 11:15AM UTC

Can you explain why this happens?

Uthman, PortSwigger Agent | Last updated: Aug 11, 2020 11:22AM UTC

The final line of an HTTP request needs to be \r\n. In practicality, this equates to two carriage returns, due to the carriage return on the previous line. An example: Get /mysite/index.html HTTP/1.1\r\n Host: 10.101.101.10\r\n Accept: */*\r\n \r\n Source: https://docs.citrix.com/en-us/netscaler/12/appexpert/http-callout/http-request-response-notes-format.html

night | Last updated: Jan 28, 2021 07:06AM UTC

give the full

Uthman, PortSwigger Agent | Last updated: Jan 28, 2021 09:14AM UTC

Can you provide more information if you are facing any issues?

Robin | Last updated: Apr 06, 2021 01:21PM UTC

Read timeout after 10000ms my problem i'm also disabling update content length but my problem is not solve then how I can solve my lab help meee please

Uthman, PortSwigger Agent | Last updated: Apr 06, 2021 01:25PM UTC

Have you tried following along with a video solution on YouTube?

You need to Log in to post a reply. Or register here, for free.