Burp Suite User Forum

Login to post

Burp response never returns depending on setting of "Unpack gzip/deflate in responses"

Richard | Last updated: Jul 25, 2016 09:28AM UTC

This has happened a few times recently and has just struck again. Testing a website without burp in the path - website loads and operates just fine. Insert burp in path with settings set to defaults - website never returns a response (not shown in proxy log or in burp if intercepting) Untick "unpack gzip/deflate in responses" within the proxy screen - firefox returns error with content encoding for site. "Content Encoding Error The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression. Please contact the website owners to inform them of this problem." Checking the response tab in the proxy logs at this point shows headers in perfect format (with a content-encoding header of gzip) and a body of complete gibberish with indecipherable characters, as if I am viewing a raw binary file in a text editor. Firefox developer tools network tab correctly shows a decoded/deflated response providing burp is not in line. Any ideas?

PortSwigger Agent | Last updated: Jul 27, 2016 02:51PM UTC

Thanks for this feedback, which sounds rather strange. Would you be able to share with us a URL that illustrates the problem? You can email it to support@portswigger.net if you don't want to share it publicly. Thanks.

You need to Log in to post a reply. Or register here, for free.